Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Γρίπη?

΄Ενα πολύ ενδιαφέρον βίντεο,συνέχεια μιας σειράς ''σκεπτικιστικών'',σχετικά με την παγκόσμια προπαγάνδα.



Μια μέρα μετά την ανάρτηση του βίντεο έλαβα ένα e-mail από κάποια Βίκυ Χρυσού (blogger -διαχειρίστρια της σελίδας TOXOTIS,και αρθρογράφος στον ειδικό τύπο) με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής.

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-
  • όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,
  • αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και
  • απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...
αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-


Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"

Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει
  • 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
  • 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
  • 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο!
Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε

ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!

Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς


3 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερον βιντεο! Αν και ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν και ποσο εχουν δικιο,ειναι καλο (ακομα και υπερβολικα να τα παρουσιαζει) να τα δειχνουν για να μας ξυπνανε που και που! Επειδη δεν μπορεις να δεχεσαι σαν αληθινα ολα αυτα τα βιντεο γιατι δεν ξερεις απο που προερχονται,τα βλεπεις,τα κρινεις και βγαζεις προσωπικο συμπερασμα.Το δικο μου ειναι οτι τιποτα δεν πρεπει να το δεχομαστε οπως μας το παρουσιαζουν. Δεν μπορεις να εμπιστευεσαι κανεναν αν δεν εχεις ασχοληθει και εσυ ο ιδιος με το συγκεκριμενο θεμα. Παρολα αυτα, το βιντεο ηταν σοκαριστικο! Η μειωση του πληθυσμου θα ηταν η λυση σε πααααρα πολλα πραγματα(περιβαλλον, οικονομια,αρρωστιες...) Οποτε και να μην το ειχαν σκεφτει μεχρι τωρα(πραγμα πολυ δυσκολο),το βιντεο αυτο τους εδωσε τη λυση! Φυλαχτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε,κάποτε πρέπει να βρεθεί και τρόπος να μπορούμε να εμπιστευτούμε και κάτι...
    Σίγουρα αυτά θα μπορούσαν να προκύψουν και από μοντάζ.Απλά αν αναλογιστείς την βάση που μπορούν όλα αυτά να έχουν,αν τα συνδυάσεις με άλλα που κατά καιρό ακούγονται όπως τη λέσχη Bilderberg και τις παγκόσμιες συνομοσίες που κατά καιρό ακούγονται(από 11/10 και άλλα πολεμικά εφαλτήρια μέχρι και προηγούμενες ''πολυδιαφημισμένες'' γρίπες όπώς εκείνη των χοίρων πριν απο μια 25τια) καλύτερα να πάρουμε όλοι τα βόυνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά, πιστεύω, θα μπορούσαμε ως ένα αντιμέτρο σε όλα να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την ανακύκλωση κακίας που δεχόμαστε σε μεταποίηση σε κάτι θετικό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή