Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε το μωρό της μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων

Το πιο σοκαριστικό κομμάτι αυτής της είδησης δεν είναι ο τίτλος της.Σίγουρα και εσείς όταν τον διαβάσετε θα ξαφνιαστείτε,θα απορήσετε,θα εξοργιστείτε.Ποιος άλλος τρόπος έχει μείνει για να θανατωθεί ένα μωρό;


Το χειρότερο είναι ότι ανάλογες υποθέσεις έχουν υπάρξει και στο παρελθόν..






H αστυνομία του Σακραμέντο συνέλαβε μια μητέρα 29 χρονών αφότου βρήκε,μετά από έρευνα, ότι o θάνατος του μωρού της πιθανόν να οφείλεται σε εγκαύματα που προκλήθηκαν μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων.

Η Κα Yang κρατείται χωρίς εγγύηση στη φυλακή του Σακραμέντο με την υποψία της επίθεσης και δολοφονίας του μωρού της.

Συνελήφθη τρεις μήνες μετά από τον θάνατο,της κατά τα άλλα υγιούς, 6 εβδομάδων κόρη της.Το μωρό είχε βρεθεί νεκρό στο σπίτι της οικογένειας.

Ο λόγος που καθυστέρησε τόσο η απαγγελία της κατηγορίας ανθρωποκτονίας ήταν γιατί οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να βρουν κάποια παρόμοια υπόθεση στο αρχείο!

Περιέργως βρήκαν,και στη συνέχεια τόνισαν: 

«Αυτό είναι σπάνιο. Τα τραύματα ήταν προφανώς πολύ ιδιαίτερα» 

«Έχουν υπάρξει μόνο τρεις άλλες τεκμηριωμένες περιπτώσεις σε ολόκληρη χώρα όπου οι τραυματισμοί ταίριαζαν με αυτήν την περίπτωση….Εκείνα τα παιδιά είχαν καεί επίσης από φούρνο μικροκυμάτων.»


«Δεν θα αξιολογήσουμε τη διανοητική κατάστασή της. Αυτός είναι δουλειά του δικαστηρίου» 

«Το συμπέρασμα είναι ότι κανένας δε  ξέρει τι συνέβη σε εκείνο το σπίτι»


Τον περασμένο μήνα, η China Arnold,καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης  για τη δολοφονία,με τον ίδιο τρόπο, της 28 ημερών κόρης της το 2005.

Το 2008 ο Joshua Mauldin, Galveston,καταδικάστηκε σε 25 έτη φυλάκισης.Και εκείνος προσπάθησε να κάψει την 2 μηνών κόρη του.Το μωρό τελικά επέζησε, αλλά ''σημαδεύτηκε'' από τρίτου βαθμού εγκαύματα στο αριστερό αυτί, το μάγουλο, το χέρι και τον ώμο του. 

Το 2000, μια γυναίκα της Βιρτζίνια καταδικάστηκε σε πέντε έτη φυλάκισης για τη δολοφονία του ενός μήνα γιου της επίσης σε  φούρνο μικροκυμάτων.Η Elizabeth Renee Otte ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν να είχε κάνει κάτι τέτοιο.Οι εμπειρογνώμονες πιστοποίησαν ότι η Otte έπασχε από επιληψία.Τις κρίσεις της ακολουθούσαν συσκοτίσεις (blackouts).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου