Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το σπίτι στη μέση του αυτοκινητοδρόμου ή ο αυτοκινητόδρομος γύρω από ένα σπίτι



 Ο αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την πόλη Wenling (Κίνα) συνάντησε σίγουρα πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της κατασκευής του. Ένα όμως από αυτά-ύψος 15 μέτρων- ήταν σίγουρα αξεπέραστο.


 Ο Luo Baogen και η σύζυγός του δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την αποζημίωση που τους πρότεινε η κυβέρνηση της Κίνας για να κατεδαφίσει το σπίτι τους και έτσι αρνήθηκαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η ανέγερση της κατοικίας τους κόστισε $95.000, ενώ η κυβέρνηση όρισε ως ποσό απαλλοτρίωσης τα $35.000.
 Η κατασκευή τελικά βρέθηκε στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου( ή ο αυτοκινητόδρομος βρέθηκε στη μέση ενός σπιτιού).





 Η εικόνα από το ύψος της επιφάνειας κυκλοφορίας, αλλά και εκείνη με τον Lou σε πόζα ''Έχεις Πακέτο'' δεν μπορούν να δείξουν το.. πλάτος του προβλήματος. Σε αυτό μας βοηθά ο περίφανος ιδιοκτήτης..



Η ιστορία αυτή έκανε το γύρο του κόσμου και το ζευγάρι των ηλικιωμένων έγιναν γνωστοί ως σύμβολα έναντι στα συμφέροντα των μεγάλο-εργολάβων.

  Ωστόσο, το ζευγάρι συμβιβάστηκε τελικά και είδε το σπίτι του να κατεδαφίζεται το Σάββατο, αφού έλαβε ως αποζημίωση το ποσό των 41.000 δολάρια.

 To γεγονός μυρίζει εκβιασμός..Δε γινόταν βέβαια έτσι και αλλιώς ένα έργο δισεκατομμυρίων να αναβληθεί/ματαιωθεί λόγω μιας απαλλοτρίωσης.

 Ο άνθρωπος παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι είχε πλάνο. Σου λέει:

 ''Θα ανοίξω ένα συνεργείο αυτοκινήτων στο ισόγειο.Έτοιμο είναι..έχει και τις τζαμαρίες''.
 ''Τόσα αυτοκίνητα θα χτυπάνε γύρω γύρω...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου