Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

 Χτες έτυχε να δω 2 βίντεο από ληστείες (η μία έγινε και η άλλη παραλίγο να γίνει).Για τόσες ληστείες ακούω και ακούτε καθημερινά τι θα μπορούσε να κάνει τις συγκεκριμένες τόσο ιδιαίτερες?Μάλλον το γεγονός ότι και στις 2 πρωταγωνιστές είναι άτομα μεγάλης ηλικίας.Και μάλλον ότι και οι δύο είχαν περίεργη κατάληξηΜε αφορμή αυτές λοιπόν θυμήθηκα και κάποιες άλλες ''αστείες'' ληστείες για τις οποίες έχω ακούσει στο παρελθόν.





Στο πρώτο λοιπόν,ένας ηλικιωμένος έγινε ληστής λόγω οικονομικής ανέχειας.Τουλάχιστον έγινε-ληστής με το ''γάντι''.Στην προσπάθειά του να κλέψει έναν άλλο ηλικιωμένο συνέβη το εξής..
Ο ληστής ,αφού μπήκε στο κατάστημα,έβγαλε το όπλο και λέει: ''τώρα θα γίνει χαμός''
Σχεδόν συγκινημένος,στη συνέχεια,εξηγεί πολύ ευγενικά στο θύμα του ότι δεν έχει λεφτά για να θρέψει την οικογένειά του και πως σε περίπτωση που βρει νόμιμα λεφτά,προτίθεται να τα επιστρέψει.
Ο μαγαζάτορας συγκινημένος,προτείνει να του δώσει 40 και να ξεχαστούν όλα.
'Ομως οι ανάγκες του ληστή είναι μεγαλύτερες και αναγκάζεται να πάρει 300€


σκαλγκαγκα



























Ταυτόχρονα περίπου είδα και αυτό.Γιαγιά 70 χρονών-θα ταν μάλλον η μάνα του Τσακ Νόρις-βλέποντας 6!! άτομα να ετοιμάζονται να ληστέψουν ένα κατάστημα με ρολόγια,''μπαίνει'' αποφασιστικά και με την τσάντα της αρχίζει να τους χτυπάει.Το αποτέλεσμα είναι να την κοπανήσουν κακήν κακώς....  




Το πρώτο βίντεο που θυμήθηκα ήταν αυτό...Η συγκεκριμένη γιαγιά αν κρίνω από την έκφραση πρέπει να είναι Ελληνίδα..(μπορεί και η μάνα του Κοντομηνά..)





Περνώντας τώρα από τα ''ζωηρά νιάτα'' σε μια λίγο..''αεράτη'' αναπαράσταση ληστείας..





Ας δούμε και τώρα αρκετές  ''χαλαρές'' και ψύχραιμες αντιδράσεις εν ώρα ληστείας...
















Σημασία βέβαια έχει και το πως περιγράφεις μια ληστεία...





'Oταν όμως ετοιμάζεσαι για ληστεία θα πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτό που θα κάνεις,να μην έχεις πιει





Να έχεις φάει..





Και φυσικά να ξέρεις από ποιον (ποιά!) πας να κλέψεις..




2 σχόλια:

  1. Πραγματικά είχαν πολύ πλάκα όλα τα βίντεο...!Από εδώ και πέρα,ξέρουμε τι θα κάνουμε σε περίπτωση ληστείας:Φίλε,δεν πήγαν καλά οι εισπράξεις και δεν έχω να σου δώσω τίποτα...Μήπως έχεις εσύ κάτι να με ενισχύσεις...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,στο τέλος οι ληστές ή θα σκοτώνουν για πλάκα ή θα κλαίνε μαζί με τους μαγαζάτορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή