Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πλάτσα πλάτσα πλούτσα ...

Το ότι το σεξ μετά-και πριν- από μια ηλικία σε ανανεώνει είναι γνωστό.Πως να το κάνουμε σου δίνει..φτερά.


Ο ατιμούτσικος ο Στρος Καν δεν αρκείται στο ότι..μπιπ..την μισή υφήλιο ως πρόεδρος του ΔΝΤ θέλει να το παίζει και James Deen στα γεράματα.Είχα ακούσει ότι του άρεσαν οι περιπετειούλες με μικρούλες αλλά μάλλον το παράκανε..


Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη πριν από λίγες ώρες στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει η πτήση του. Η αιτία; Μια καταγγελία καμαριέρας του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Η καμαριέρα υποστήριξε ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν τη βίασε.

Σύμφωνα με τη New York Post τα πράγματα έγιναν ως εξής:

Η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο του Στρος Καν για να καθαρίσει όταν αυτός ήταν στο μπάνιο.



 Ο Γάλλος πολιτικός, λέει η εφημερίδα, βγήκε από το μπάνιο γυμνός, άρπαξε την καθαρίστρια, και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. Στη συνέχεια έφυγε για το αεροδρόμιο. Οι αρχές τον κατέβασαν από το αεροπλάνο και τον οδήγησαν πίσω στην πόλη, όπου παραμένει κρατούμενος.

O Ντομινίκ Στρος Καν είναι Πρόεδρος του ΔΝΤ και στέλεχος του κόμματος των Σοσιαλιστών στη Γαλλία. Θεωρείται πιθανός αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί για την προεδρία το 2012, αλλά το σπάταλο lifestyle του και ετούτη εδώ η ιστορία (που δεν είναι η πρώτη) αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια.

Πληροφορίες:
yupi.gr (του Αχιλλέα Σπανού) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου