Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ένα στυλάτο,μικρό διαμέρισμα 100 τ.μ. στην συσκευασία των 39 τ.μ.



 Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να εκμεταλλευθείς τα διαθέσιμα ''ακριβά'' σου τετραγωνικά.Μέχρι την τελευταία σπιθαμή.Λίγο υπερβολικό σε κάποια σημεία,εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του ιδιοκτήτη σε άλλα. Κατά γενική ομολογία-όμως, είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα.

 Όταν δεν μπορείς να κάνεις πολλά, δεδομένου του μικρού σου budget, γίνεσαι πολύ εφευρετικός! Έτσι και ο Graham Hill, επιχειρηματίας, δοκίμασε να κάνει το εξής: να χωρέσει ολόκληρη τη ζωή του σε μερικά τετραγωνικά.

  «Ζώντας στη Νέα Υόρκη, αν δεν έχεις πολλά χρήματα να διαθέσεις για μια αξιοπρεπή κατοικία, τότε μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς κάτι διαφορετικό: πώς μπορείς να μεταμορφώσεις ή να μετασχηματίσεις, αν θέλετε, έναν περιορισμένο χώρο σε ένα πλήρες, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα που θα σου προσφέρει τα πάντα», λέει ο Graham, ο οποίος είναι και ο σχεδιαστής του πολυμορφικού διαμερίσματος. Γραφείο, ξενώνας, κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο. Όλα χωράνε εδώ!

 Ανοίξτε τα συρτάρια, τα ντουλάπια, σύρτε τα έπιπλα, συναρμολογήστε, ξεσυναρμολογήστε. Ο Graham τα κατάφερε μια χαρά. Περισσότερα: 8 δωμάτια σε 1: Ένα στυλάτο διαμέρισμα 39 τ.μ. που μεταμορφώνεται!



Πηγή: www.e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου